Årsmelding 2017

Årsmelding Grimstad Triathlon2017

Grimstad Tri er en triatlonklubb som først og fremst er preget av mosjonister, men vi har noen yngre utøvere også.

Treninger:

Vi har hatt faste treninger på Levermyr hver søndag klokken 20.00 for svømming. Ivelin Kirilov har hatt ansvaret for treningene i hele 2017. Det har fungert veldig bra. For tiden er det mellom 10 og 15 svømmere på treningene, samme nivå som tidligere.

Vi trener løping sammen med Grimstad Løpeklubb med innetrening i friidrettshallen hver torsdag. Det har vært veldig populært blant våre medlemmer.

Tirsdag kveld har vi i høst og vinter hatt sykkelintervall i egen regi, også dette i friidrettshallen. Det har vært mellom 10 og 17 deltakere på disse treningene.

Konkurranser:

Vår lille klubb har vært representert i flere konkurranser. Hove Tri og Triquart hadde flere deltakere. To medlemmer har også gjennomført Ironman i Barcelona.

Klubben har i tillegg hatt flere deltakere på Arendal, Kristiansand og Grimstad Tricup. 

Flere av medlemmene har også representert klubben i en rekke ulike konkurranser innen triatlon, løping, ski og sykling.

Arrangementer:

Vi har arrangert to konkurranser i Arendal, Kristiansand og Grimstad Tricup. Konkurransene gikk ved Kaldvell. Vi fikk gode tilbakemeldinger på løypen og arrangementet.

I 2017 var vi for tredje gang med på å arrangere TriQuart i Kristiansand.  På to år har stevnet etablert seg som et av Norges største.

Grimstad Tri hadde ansvaret for avviklingen av sykkeldelen. Det innebar planlegging, rigging, vakthold og gjennomføring. Fire av klubbens styremedlemmer var med i arrangementskomiteen og planla sykkeldelen. Flere andre medlemmer stilte på dugnad som vakter.?

Både sykkeldelen og konkurransen som helhet var vellykket, både arrangementsteknisk og for deltakerne.?To år med dugnad på Triquart har gjort at klubben nå har noen kroner i banken.

I 2017 brukte vi noen av pengene på en svært vellykket klubbtur til Ålbæk i Danmark med åtte deltakere. Her syklet vi lange turer og hadde løpetrening. I tillegg var turen veldig trivelig sosialt.

For andre året arrangerte Grimstad Tri også klubbmesterskap. Vi hadde start og mål på Groos med kort og publikumsvennlig løype. Etter de voksne hadde sin konkurranse var det en liten barneduatlon på Groos.

Etter konkurransen hadde vi bankett på restauranten med pizza, god drikke og premieutdeling.

Vi hadde 12 deltagere i voksenkonkurransen og åtte barn.

Klubbmestere ble Carl Fredrik Fretheim og Reni Lukas

Beste ungdom ble Magnus Knutsen.

Annen aktivitet:

Vi har en Facebook-side som benyttes?aktivt som kommunikasjonsmiddel og en lukket gruppe som benyttes?til å avtale treninger. I tillegg har vi en nettside for informasjon.

Vi hadde 4  personer som gjennomførte livredningskurs.

Medlemmer:

Grimstad Tri hadde 32 betalende medlemmer?ved utgangen av 2017, en økning fra året før. Noen av dem ble imidlertid med på “kampanjetilbud” på slutten av året.

Styret:

Styret har i 2017 bestått av:

Leder: Preben Ankersen

Nestleder/Arrangementsansvarlig: Morten A. Vardaasen

Sekretær: Roald Ankersen 

Materialforvalter og styremedlem: Lars Erik Syse

Styremedlem: Reni Pålsdatter Lukas

Styremedlem: Richard Svela

Andre verv:

Revisor: Tomas Lid og Bjørnar Vestøl

Valgkomitè:

Bjørnar Vestøl (leder), Hege Jørgensen (medlem)?og Rune Johannessen(vara)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *