Grimstad Triathlon ble grunnlagt i 2012 av fem treningskamerater. Hensikten var å få tilgang til en svømmehall og for å få noen å trene sammen med, og målsetningen med treningen var den samme som for mange triathlondebutanter – deltakelse på Hove Tri. I tillegg skulle de forsøke å ha det gøy på veien dit.

Prinsippet fra 2012 lever fortsatt – vi gjør det vi synes er gøy og ser om det er andre som blir med. Mange har funnet gleden i å trene og også det sosiale samværet de finner i klubben.

I løpet av årene har aktivitetene utviklet seg til å inneholde årlige tradisjoner som Klubbtur til Danmark, vårsleppet Syrefesten, Swimrun i Grimstad skjærgården, Klubbmesterskap, Swim 2 BBQ og deltakelse i Tri-Cup med naboklubbene i Arendal og Kristiansand. I tillegg har det også blitt etablert populære ukentlige fellestreninger som dekker sykling, løping, styrke og svømming. 

Vi ser at triathleter på alle nivåer finner seg til rette hos oss og vi synes vi har lykkes med å bli en sosial klubb. Vi mener selv at vi er verdens mest sosiale triatlonklubb og dette gjenspeiler seg også i vårt relativt enkle regelsett:

Regel nr 1. aldri la trening komme i veien for en god fest. 

Regel nr 5. HTFU https://www.youtube.com/watch?v=mh6pZQX22CQ

(Regel nr 2, 3 & 4 er det ingen av oss som vet hva er)

Alle er velkomne til å prøve denne fantastiske sporten hos oss og se om det og klubben kan være noe for deg.

 

Grimstad Triathlon

Organisasjonsnummer: 997878868

Scroll to top